Wednesday, December 26, 2012

zenith.

assalamualaikum.

kita mulakan cerita. ahad lepas [231212] , kami pihak kor suksis dapat jemputan untuk menyertai majlis penganugerahan pangkat kehormat dari pihak Polis Diraja Malaysia (PDRM) yang berlangsungnya di The Zenith Hotel. alah yang berhadapan dengan East Coast Mall tuuu. yang ada menara dua bijik tuuu. hoho

sarapan.
 macam biasa, sampaisampai je haruslah memenuhkan perut dengan makanan kan? haha
menu breakfast adalah nasi goreng, temosa, buahbuah dan air.
maka eksaited lah kami menyerbu dan melahap makanan yang tersedia.
dah free, makan sesedap rasa la. ye idok? :P
 
 majlis ini bertujuan untuk memberi penghargaan kepada sebilangan warga PDRM diatas jasa dan bakti setia serta usaha yang telah mereka lakukan kepada negara. majlis yang cukup berprotokol memandangkan tetamu yang hadir adalah dikalangan orangorang yang berpangkat dalam PDRM umumnya yang memerlukan kami memberi tabik hormat. agak gugup sebab aku masih tk ingat pangkatpangkat dalam PDRM ni. duhh ==' sebagai solusi, kami menyelitnyelit setiap kali bertembung dengan mereka yang berkenaan atau melebarkan senyuman sehabis baik. kihkihkih

ucapan oleh ketua polis negara, Tan Sri Ismail Omar.
 untuk berita lanjut sila rujuk sini ye :)


dan bila ada majlis sebegini haruslah kamikami mengambil gambar sebagai kenangangg. bukan calangcalang orang dapat jumpa ketua polis negara face to face. eheem.
walaupun tkde pong sebenarnya gambar dengan beliau. nak jugak propa. haihh
lagipun bukan selalu pergi jalanjalan sukasuka tanpa perlu mengeluarkan duit poket kaaaaan.
mihmihmih :3
ruang legar zenith.

ayu, effa, mimah dan dompot.

mimah dan saya.
itu sahaja. nak karang panjangpanjang tak gheti. spreads the love ;*

p/s : aku lupa nak buat lab report signal. ohh tahniah! ggrrr

Tuesday, December 25, 2012

pendahuluan.

assalamualaikum dan hyee!


sebenarnya banyak sangat nak cerita.
SANGAT BANYAK! :O

till then.

p/s ; bila nak amik i/c nih?

Friday, December 21, 2012

penutup tirai.

assalamualaikum.


aku pulak yang rasa nak muntah tengok muka atas ni hah.
bajet gegurl. puihhh.
oh lame kan aku baru nak update belog.
bila terlampau melampau lampau banyak kerja.
biasala student orang kata :3
*tariknafas*

harini kalau dikira adalah hari last kuliah bagi semester I/2012.
KALAU la kan.
tapi still jutajuta kerja menimbunnimbun.
lab report, report presentation, assignmentss dan sebagainya.
peh pehhh.
*tariknafaslagi*


ini masa nak test electrical machines petang tadi.
nak buat macammacam ekspresi muka gitu.
konon. tapi tk jadi. tkpelah =='

semangat membara nak jawab test electrical machines tadi.
tapi bara itu menjadi debu.
sebabnya soalan yang boleh tahan punya taff belitbelit.
blerghhh :B
tapi big congratulation aku ucap untuk sir kesayangan kami abad ini,
rusllim mohamed
sebab dah berusaha siapkan soalan tu walaupun tk tido semalaman.
we heart you sir. serius. tk tipu :)

 
nah. magnum almond lagi. mihmihmih
satu hari tk makan.
perut lapar dah macam jadi zombie.
peringatan, ini hanya alas perut. 
plawok lah kalau aku makan ni je untuk kenyang.
nafsu makan macam dinasour kot.

 
 bilik aku. cantek kan? :P
saje nak tayang untuk tatapan umum.
aku kaan ghetisss *matakeatastangankebahu*
hasil gabungan idea roomate dan aku.
hoho.
kat tengahtengah tu gambar family.
haruslah ada. pembakar semangat setiap hari.
ghinduuuu nak baaaalik! tsk TT____TT

(:   kepunyaan kami   :)

 p/s ; alhamdulillah. waktu klimaks sebagai student berjaya diharungi lagi kali ini.