Showing posts with label tempat makan kuantan. Show all posts
Showing posts with label tempat makan kuantan. Show all posts

Friday, December 28, 2012

kemaman kopitiam.

assalamualaikum.

hari isnin.
tiket bas pukul 11malam.
perut lapar.
aku singgah makan kopitiam.
eh salah.
bukan aku, kami.
shyka, kak tiqah, farah dan aku.
tempat ni farah yang kenalkan.
memandangkan aku, shyka dan kak tiqah tkde idea nak makan kat mana.
 lagipun aku tk pernah lagi makan kat kopitiam.
jadi cuba aje.


dua air limau nipis ais satu nescafe ais satu coffee ais.
dan dia punya air semestinya la kaw kaw kaww.
aku try minum air shyka [coffee ais].
peh pehhh sangat terangkat ibu jari
boleh tk tido sebulan O_____O
satu limau nipis ais rm3.50
blerghh. rasa minah jutawan kejap *matakeatas*
kemaman kopitiam yang aku pergi ni kat kuantan.
area citylink ekspress.
berhadapan megamall.
betulbetul dekat corner kedai tu.
 silalah cari.


yang ni farah punya.
bihun goreng ....
aku tk ingat nama dia apee.
 harga around rm5.90.
eh ke rm8.90.
err pong tk ingat  =='


hehe dan yang ini.
mestilah aku punya.
nama dia panjang.
chicken chop with black pepper sauce and egg with rice.
errr insyaAllah betul la tu nama dia.
sebab masa nak order tu aku sebut nombor je.
*eksyen. haha!
 harga dia rm16.90.
lagi sekali minah jutawan *matakeatas*


motif capture gambar duit rm20?
sebab aku tk pernah dapat lagi.
maksud aku sebagai duit rm20 kuning aku ditangan aku.
faham?
tapi lepas tu aku kasi kat farah jugak.
untuk bayar makan yang tadi tuu.
tskkk. babai rm20 kuning Y___Y
jodoh kita beberapa jam cuma.

itu sahaja.

p/s ; dah dapat i/c baaruuuuuu. mihmihmih :3