Showing posts with label magnum. Show all posts
Showing posts with label magnum. Show all posts

Friday, December 21, 2012

penutup tirai.

assalamualaikum.


aku pulak yang rasa nak muntah tengok muka atas ni hah.
bajet gegurl. puihhh.
oh lame kan aku baru nak update belog.
bila terlampau melampau lampau banyak kerja.
biasala student orang kata :3
*tariknafas*

harini kalau dikira adalah hari last kuliah bagi semester I/2012.
KALAU la kan.
tapi still jutajuta kerja menimbunnimbun.
lab report, report presentation, assignmentss dan sebagainya.
peh pehhh.
*tariknafaslagi*


ini masa nak test electrical machines petang tadi.
nak buat macammacam ekspresi muka gitu.
konon. tapi tk jadi. tkpelah =='

semangat membara nak jawab test electrical machines tadi.
tapi bara itu menjadi debu.
sebabnya soalan yang boleh tahan punya taff belitbelit.
blerghhh :B
tapi big congratulation aku ucap untuk sir kesayangan kami abad ini,
rusllim mohamed
sebab dah berusaha siapkan soalan tu walaupun tk tido semalaman.
we heart you sir. serius. tk tipu :)

 
nah. magnum almond lagi. mihmihmih
satu hari tk makan.
perut lapar dah macam jadi zombie.
peringatan, ini hanya alas perut. 
plawok lah kalau aku makan ni je untuk kenyang.
nafsu makan macam dinasour kot.

 
 bilik aku. cantek kan? :P
saje nak tayang untuk tatapan umum.
aku kaan ghetisss *matakeatastangankebahu*
hasil gabungan idea roomate dan aku.
hoho.
kat tengahtengah tu gambar family.
haruslah ada. pembakar semangat setiap hari.
ghinduuuu nak baaaalik! tsk TT____TT

(:   kepunyaan kami   :)

 p/s ; alhamdulillah. waktu klimaks sebagai student berjaya diharungi lagi kali ini.