Showing posts with label : suksis :. Show all posts
Showing posts with label : suksis :. Show all posts

Wednesday, December 26, 2012

zenith.

assalamualaikum.

kita mulakan cerita. ahad lepas [231212] , kami pihak kor suksis dapat jemputan untuk menyertai majlis penganugerahan pangkat kehormat dari pihak Polis Diraja Malaysia (PDRM) yang berlangsungnya di The Zenith Hotel. alah yang berhadapan dengan East Coast Mall tuuu. yang ada menara dua bijik tuuu. hoho

sarapan.
 macam biasa, sampaisampai je haruslah memenuhkan perut dengan makanan kan? haha
menu breakfast adalah nasi goreng, temosa, buahbuah dan air.
maka eksaited lah kami menyerbu dan melahap makanan yang tersedia.
dah free, makan sesedap rasa la. ye idok? :P
 
 majlis ini bertujuan untuk memberi penghargaan kepada sebilangan warga PDRM diatas jasa dan bakti setia serta usaha yang telah mereka lakukan kepada negara. majlis yang cukup berprotokol memandangkan tetamu yang hadir adalah dikalangan orangorang yang berpangkat dalam PDRM umumnya yang memerlukan kami memberi tabik hormat. agak gugup sebab aku masih tk ingat pangkatpangkat dalam PDRM ni. duhh ==' sebagai solusi, kami menyelitnyelit setiap kali bertembung dengan mereka yang berkenaan atau melebarkan senyuman sehabis baik. kihkihkih

ucapan oleh ketua polis negara, Tan Sri Ismail Omar.
 untuk berita lanjut sila rujuk sini ye :)


dan bila ada majlis sebegini haruslah kamikami mengambil gambar sebagai kenangangg. bukan calangcalang orang dapat jumpa ketua polis negara face to face. eheem.
walaupun tkde pong sebenarnya gambar dengan beliau. nak jugak propa. haihh
lagipun bukan selalu pergi jalanjalan sukasuka tanpa perlu mengeluarkan duit poket kaaaaan.
mihmihmih :3
ruang legar zenith.

ayu, effa, mimah dan dompot.

mimah dan saya.
itu sahaja. nak karang panjangpanjang tak gheti. spreads the love ;*

p/s : aku lupa nak buat lab report signal. ohh tahniah! ggrrr